BOOST

Parturi-kampaamo BOOST on perustettu vuonna 2021. Se syntyi halusta luoda jotain omaa ja tarjota asiakkaille sitä paljon puhuttua arjen luksusta.

Haluamme auttaa jokaista asiakasta löytämään oman tyylinsä tai muuttamaan sitä niin halutessaan. Liikkeessämme parturi-kampaamopalveluita toteutetaan mahdollisimman ekologisesti ja turvallisesti vahvalla ammattitaidolla.

BOOST-tiimi: Master Stylist Laura , Master Stylist Maiju ja New Stylist Aada.

Laura

Master stylist

Moikka! Olen Laura, 28-vuotias parturi-kampaaja ja yrittäjä.

Valmistuin vuonna 2013 parturi-kampaajaksi ja lähes kahdeksan vuotta kerättyäni rohkeutta ja osaamista, päätin lähteä toteuttamaan omaa unelmaani ja sitten syntyi BOOST. Aloitin liikkeessä ensin yksin ja nyt meitä on jo kolme!

Olen kehittänyt itseäni koko urani ajan kouluttautumalla ja kilpailemalla. Kilpailuissa olen saavuttanut mm. kaksi parturien suomenmestaruutta ja useita erilaisten kilpailujen voittoja. Olen kouluttautunut hiusten lisäksi alan kemiassa sekä liiketoiminnan ja liiketalouden parissa.

Rakastan tehdä upeita hiuksia ja pärjään teknisesti haastavienkin hiusten kanssa. Erilaiset hiustenleikkaukset ja kaikki raidoitukset ovat lempitöitäni, mutta välillä on kiva näpertää permanenttirulliakin!

Maiju

Master stylist

Moikka, olen 32-vuotias parturi-kampaajamestari Maiju Kouvolasta.

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009 Lahdesta ja reilu kymmenvuotisen urani aikana olen kierrellyt paljon kisalavoja. Suurimpia saavutuksiani ovat parturi-kampaajien suomenmestaruudet sekä unohtumattomat kansainväliset kisamatkat suomen maajoukkueessa Pietarissa, Saksassa, sekä Pariisissa MM-kisoissa.

Haluan olla mahdollisimman hyvä siinä mitä teen ja kehitän itseäni jatkuvasti. Olen suorittanut työn ohessa hiusalan erikoisammattitutkinnon, esihenkilöjohtamisen erikoisammattitutkinnon, kasvatustieteiden perusopinnot sekä erilaisia työpaikkaohjaaja ja työhyvinvointi tutkintoja ja koulutuksia.

Parasta ja antoisinta työssäni on palvella asiakkaita ja tehdä heidän hiuksistaan upeat. Tyytyväinen asiakas on työni paras palkka! Minulta onnistuu kaikki parturi-kampaamopalvelut, mutta ehdottomat suosikkini ovat värjäys- ja leikkauspaketit parturi- sekä kampaamopuolella.

Aada

New stylist

 

Moikka, olen 20-vuotias parturi-kampaaja Aada ja BOOSTin tiimin uusin vahvistus. Alalla olen ollut parisen vuotta ja jo opiskeluaikana kilpailin Taitaja-kisoissa kahtena vuonna. Molempina vuosina pääsinkin SM-finaaliin sijoittuen lopulta kahdeksanneksi. Perustin oman yritykseni aluksi Myrskylään talvella 2021. Nyt tieni toi minut kuitenkin Kouvolaan ja loistavaan BOOSTin tiimiin, jossa pääsen haastamaan itseäni ja kouluttautumaan jatkossakin lisää.

Eniten tykkään tehdä monivärjäyksiä. Usein ne pitävät sisällään räikeitäkin väriyhdistelmiä, mutta toisinaan myös luonnollisempia sävyjä. Uskon, että harmoninen hiusväri on harvoin ”vain” se väri, vaan se voi sisältää useita erilaisia vivahteita ja syvyyksiä.

Meille on todella tärkeää, että kampaajaan tai parturiin voi täysin luottaa. Voi luottaa siihen,  että lopputulos on hyvä kerta toisensa jälkeen ja muutokset tehdään asiakkaan omia toiveita  kunnioittaen, ammattitaidolla ja uusista mahdollisuuksista neuvotellen. Voi luottaa siihen,  että reklamaation tai palautteen pystyy antamaan luottamuksellisesti ja ikävätkin asiat  saadaan yhdessä selvitettyä. Yritämme olla jokaisella kerralla luottamuksesi arvoisia.

Kanssamme voit jutella syvällisiä, naureskella tyhmille jutuille tai olla ihan vaan hiljaa ja  rauhassa.

Saatat tuntea meidät jo aiemmilta parturi-kampaamokäynneiltäsi tai olemme  ehkä tavanneet sattumalta ruokakaupassa, kuntosalilla, golfkentällä tai hiihtoladulla. Kenties et tiedä meistä vielä mitään. Kummin vain. Haluamme toivottaa sinut  ehdottoman tervetulleeksi tutustumaan!

Tervetuloa BOOST Kouvolaan!

Tervetuloa Boost Kouvolaan!