BOOST

Parturi-kampaamo BOOST on perustettu vuonna 2021, mutta oli kulkenut ajatuksissa ainakin vuodesta 2018. BOOST syntyi ystävien ja kollegoiden rohkaisulla ja tuella, halusta luoda jotain omaa ja tarjota asiakkaille sitä paljon puhuttua arjen luksusta. Haluan auttaa jokaista asiakasta löytämään oman tyylinsä tai muuttamaan sitä. 

Liikkeessämme parturi-kampaamopalveluita pyritään toteuttamaan mahdollisimman ekologisesti ja turvallisesti vahvalla ammattitaidolla. 

BOOST itsessään oli aluksi vain projektin nimi, mutta muutaman vuoden pyörittelyn jälkeen se alkoi elämään omaa elämäänsä ja vakiintui liikkeen nimeksi. Sitten lähdettiinkin rakentamaan unelmien työpaikkaa, Kouvolan suosituinta ja toivottavasti myös Suomen parasta parturi-kampaamoa.

Liikkeellämme sinua palvelee kaksinkertainen parturien suomenmestari Laura Hänninen, sekä partureiden että kampaajien suomenmestari, parturi-kampaaja mestari Maiju Korhonen

Laura

BOOST:n omistaja Laura täällä moi!  

Olen Laura, 26-vuotias Kouvolalainen. Valmistuin vuonna 2013 parturi-kampaajaksi ja  lähes kahdeksan vuotta kerättyäni rohkeutta ja osaamista, päätin lähteä toteuttamaan  unelmaani ja sitten syntyi BOOST. Olen pyrkinyt kehittämään itseäni koko urani  kouluttautumalla ja kilpailemalla. Parturi-kampaajan tutkinnon lisäksi olen asiakaspalvelun  merkonomi ja kouluttautunut mm. alan kemiassa. 

Rakastan tehdä upeita hiuksia. Olen vuosia kilpaillessani saanut toteuttaa  veistoksellisia, haastavia ja välillä hyvin erikoisia hiuksia, josta minulle on kehittynyt erittäin vankka tekninen osaaminen ja pärjään haastavienkin hiusten kanssa. Erilaiset hiustenleikkaukset, parranmuotoilut ja raidoitukset ovat lempitöitäni, mutta välillä on kiva näpertää permanenttirulliakin! Voit tutustua töihini instagramissa @boostkouvola

Maiju

Moikka, olen 30-vuotias parturi-kampaaja mestari Maiju Kouvolasta. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009, työskentelin 10 vuotta työsuhteessa parturi-kampaamossa, parin vuoden kotiäidin rooli vaihtuu nyt pikkuhiljaa takaisin työelämään ja vielä yrittämisen muodossa.  

Vuosien aikana olen kierrellyt paljon kisalavoja. Suurimpia saavutuksia on parturi-kampaajien  suomenmestaruudet sekä unohtumattomat kansainväliset kisamatkat suomen maajoukkueessa Pietarissa, Saksassa, sekä Pariisissa MM-kisoissa.  

Olla mahdollisimman hyvä siinä mitä tekee ja jatkuva itsensä kehittäminen on minulle erityisen tärkeää. Kilpailu valmennuksien lisäksi olen suorittanut työn ohessa hiusalan  erikoisammattitutkinnon, esimiesjohtamisen erikoisammattitutkinnon, kasvatustieteiden perusopinnot sekä erilaisia työpaikkaohjaaja ja työhyvinvointi tutkintoja ja koulutuksia.  

Parasta ja antoisinta työssäni on palvella asiakkaita ja tehdä heidän hiuksista upeat. Tyytyväinen asiakas on työni paras palkka. Minulta onnistuu kaikki parturi-kampaamo palvelut, mutta ehdottomat suosikit ovat pitkien hiusten kampaukset, morsiuskampaukset, värjäys- ja leikkauspaketit parturi- sekä kampaamopuolella.

 

Meille on todella tärkeää, että kampaajaan tai parturiin voi täysin luottaa. Voi luottaa siihen,  että lopputulos on hyvä kerta toisensa jälkeen ja muutokset tehdään omia toiveita  kunnioittaen, ammattitaidolla ja uusista mahdollisuuksista neuvotellen. Voi luottaa siihen,  että reklamaation tai palautteen pystyy antamaan luottamuksellisesti ja ikävätkin asiat  saadaan yhdessä selvitettyä. Yritämme olla jokaisella kerralla luottamuksesi arvoisia.

Kanssamme voit jutella syvällisiä, naureskella tyhmille jutuille tai olla ihan vaan hiljaa ja  rauhassa. Saatat tuntea meidät jo aiemmilta parturi-kampaamokäynneiltäsi tai olemme  ehkä tavanneet sattumalta ruokakaupassa, joogatunnilla, golfkentällä tai lätkämatsissa. Tai  sitten voi olla, ettet tiedä meistä vielä mitään. Kummin vain. Haluamme toivottaa sinut  ehdottoman tervetulleeksi tutustumaan! 

Tervetuloa Boost Kouvolaan!