Laura

Master stylist

Moikka! Olen Laura, 29-vuotias parturi-kampaaja ja yrittäjä.

Valmistuin vuonna 2013 parturi-kampaajaksi ja lähes kahdeksan vuotta kerättyäni rohkeutta ja osaamista, päätin lähteä toteuttamaan omaa unelmaani ja sitten syntyi BOOST. Aloitin liikkeessä ensin yksin ja nyt meitä on jo neljä!

Olen kehittänyt itseäni urani ajan kouluttautumalla ja kilpailemalla. Kilpailuissa olen saavuttanut mm. kaksi parturien suomenmestaruutta ja useita erilaisten kilpailujen voittoja ja palkintosijoja. Olen opiskellut hiusten lisäksi alan kemiaa sekä liiketoimintaa ja johtamista.

Rakastan tehdä upeita hiuksia ja pärjään teknisesti haastavienkin hiusten kanssa. Kaikki erilaiset hiustenleikkaukset, parturi- ja kampaamoleikkaukset ja raidoitukset ovat lempitöitäni.

Maiju

Master stylist

Moikka, olen 32-vuotias parturi-kampaajamestari Maiju Kouvolasta.

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009 Lahdesta ja reilu kymmenvuotisen urani aikana olen kierrellyt paljon kisalavoja. Suurimpia saavutuksiani ovat parturi-kampaajien suomenmestaruudet sekä unohtumattomat kansainväliset kisamatkat suomen maajoukkueessa Pietarissa, Saksassa, sekä Pariisissa MM-kisoissa.

Haluan olla mahdollisimman hyvä siinä mitä teen ja kehitän itseäni jatkuvasti. Olen suorittanut työn ohessa hiusalan erikoisammattitutkinnon, esihenkilöjohtamisen erikoisammattitutkinnon, kasvatustieteiden perusopinnot sekä erilaisia työpaikkaohjaaja ja työhyvinvointi tutkintoja ja koulutuksia.

Parasta ja antoisinta työssäni on palvella asiakkaita ja tehdä heidän hiuksistaan upeat. Tyytyväinen asiakas on työni paras palkka! Minulta onnistuu kaikki parturi-kampaamopalvelut, mutta ehdottomat suosikkini ovat värjäys- ja leikkauspaketit parturi- sekä kampaamopuolella.

Aada

New stylist

Moikka, olen 21-vuotias parturi-kampaaja Aada.

Aloitin oman urani aluksi Myrskylässä talvella 2021 ja nyt tieni toi minut kuitenkin Kouvolaan ja loistavaan BOOSTin tiimiin, jossa pääsen haastamaan itseäni, kehittymään ja kouluttautumaan lisää. Opiskeluaikana kilpailin Taitaja-kisoissa kahtena vuonna. Molempina vuosina pääsinkin SM-finaaliin sijoittuen lopulta kahdeksanneksi.

Eniten tykkään tehdä monivärjäyksiä, jotka pitävät sisällään räikeitäkin väriyhdistelmiä ja toisinaan myös luonnollisempia sävyjä. Uskon, että harmoninen hiusväri on harvoin ”vain” se väri, vaan se voi sisältää useita erilaisia vivahteita ja syvyyksiä. Hiljattain olen kouluttautunut myös hiustenpidennyksiin ja pidennyksillä onkin helppo lisätä väriä hiuksiin!

Enna

Stylist

Moikka! Olen Enna, 30-vuotias parturi-kampaaja ja ekokampaaja kotoisin täältä Kouvolasta. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2012 ja Ekokampaajaksi 2018. Urani aikana olen kouluttautunut ja kilpaillut työn ohessa vahvistaakseni osaamistani ja ammattitaitoani. Hoitovapaalla ollessani opiskelin myös valokuvausta ja tällä hetkellä teen hiusten lisäksi myös kuvaushommia.

Vahvuuksiani ovat kaikki erilaiset hiustenleikkaukset, niin parturityöt kuin kampaamotyöt. Hiustesi luonnollinen kauneus on minulle tärkeää, etsitään yhdessä se oikea tyyli just sulle.

Tervetuloa unohtamaan arjen kiireet ja rentoutumaan!

Meille on todella tärkeää, että kampaajaan tai parturiin voi täysin luottaa. Voi luottaa siihen, että lopputulos on hyvä kerta toisensa jälkeen ja muutokset tehdään asiakkaan omia toiveita kunnioittaen, ammattitaidolla ja uusista mahdollisuuksista neuvotellen. Voi luottaa siihen, että reklamaation tai palautteen pystyy antamaan luottamuksellisesti ja ikävätkin asiat saadaan yhdessä selvitettyä. Yritämme olla jokaisella kerralla luottamuksesi arvoisia.

Kanssamme voit jutella syvällisiä, naureskella tyhmille jutuille tai olla ihan vaan hiljaa ja rauhassa.

Saatat tuntea meidät jo aiemmilta parturi-kampaamokäynneiltäsi tai olemme ehkä tavanneet sattumalta ruokakaupassa, kuntosalilla, golfkentällä tai hiihtoladulla. Kenties et tiedä meistä vielä mitään. Kummin vain. Haluamme toivottaa sinut ehdottoman tervetulleeksi tutustumaan!

Tervetuloa BOOST liikkeisiin Halkotorille ja Hallituskadulle!

Tervetuloa Boost Kouvolaan!